Bu Blogda Ara

22 Eylül 2012 Cumartesi

Allah (C.C)

Allah (C.C)
Rüyada Allah(C.C) Teâlâ Hazretleri' ni görmek, dünya ve ahiret işlerinizin yolunda gideceğine işarettir.
Ayakta, Allah'ın (C.C) huzurunda durduğunu ve Cenâb-ı Hakk-ın kendisine bakmakta olduğunu görmek, işlerinde selamete ve Allah'ın rahmetine nâil olunacağına yorumlanır.
Allah Teâlâ Hazretlerinin kendisiyle bir perde arkasından konuştuğunu görmek, Allah'ın indinde izzete ve nimetin ziyadeleşmesine, din kuvvetine, emniyet içinde yaşayacağına yorumlanır.
Allah Celle Celâlühu Hazretlerinin yakınına alıp kendisine ikramda bulunduğunu görmek, âhirette rahmetine kavuşacağına delalet eder.
Cenab-ı Hakk'ın kendisine nasihatte bulunduğunu gören Allah'ın rızasını kazanacak bir iş görür. Allah'ın kendisini hayır ile müjdelediğini gören dünya ve ahirette aziz olur, hasenata nail olur, Allah'ın huzurunda başını önüne eğmiş olduğu halde, ayakta durduğunu gören kimseye hiçbir zarar erişmez.
Cenâb-ı Hakk'ı bir tanınmış adam olarak o surette görmek, o adamın büyük bir makam ve kudret kazanacağına; Allah'ı bir mezarlıkta görmek orada gömülü olan ölülere rahmet nazil olacağına işarettir.
Cenâb-ı Hakk'ın kendisini kucakladığını ve öptüğünü gören, düşündüğü şeye kavuşur. Hz. Allah'ın kendisine dünyaya ait birşey verdiğini gören, hasta olur. Allahu Teâlâ'nın mağfiret vadettiğini müjdelediğini gören, mağfirete mazhar olur ve müjdelenen şeyi elde eder.
Allah Teâlâ Hazretlerinin kendisi ile konuştuğunu gören kimsenin günahları affedilmiş olur. Allah Teâlâ Hazretlerini konuşurken sözlerini anladığını görmek, büyükleri tarafından iyi bir söz işitmesine işarettir. Başını Allah Teâlâ'nın okşadığını gören kimseye, Cenab-ı Hakk keramet nasip eder. O kişi Allah'a yaklaşmış olur. Fakat ölünceye kadar da başından bela eksik olmaz.
Cenab-ı Mevla'yı ana baba ve sevdiği bir kimsenin suretinde gören, Hakk tarafından ihsan ve ikrama mazhar olur. Allah'ın kendisine gazap ettiğini gören, anne ve babasından gazap görür. Anne ve babasının kendisine kızdıklarını gören kimseye Cenab-ı Allah'ta gazap eder. Allah'tan korktuğunu görmek, fakirlikten kurtulup refaha kavuşacağına delalet eder. Allah Teâlâ Hazretlerine gitmek için göğe çıktığını görmek, doğru yolda olduğuna ve hidayete ulaşacağına işarettir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder